Milana jurile obožavateljke u “Stadionu“

Izvor: Poznati.info, 15.Feb.2015, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milana jurile obožavateljke u “Stadionu“

Jedan od omiljenih članova žirija popularnog muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ oduševio je brojne posetioce u Stadion Shopping Centru svojim energičnim nastupom, a raspoložena publika pevala je horski njegove hitove.

Harizmatični pevač je još jednom dokazao da ima vernu armiju fanova, jer su mu brojne obožavateljke donele cveće, čokolade i plišane igračke. Najupornije devojčice nisu mu dozvolile da siđe sa bine sve dok im nije podelio autograme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << a jurnjava za Milanom nastavljena je i kasnije po SC Stadion!

Stanković je nastupio u okviru Story šoping groznice za Dan zaljubljenih, tokom koje su svi posetioci mogli da uživaju u kupovini omiljenih brendova po sniženim cenama i do 70 posto, kao i degustaciji vina Di Luna Sangria Vinarije Čoka.

Posle fantastičnog koncerta, poznati pevač je uz pomoć duhovitog voditelja Vladimira Đorđevića izvukao koverte sa imenima petnaest najsrećnijih učesnika velike nagradne igre „Ljubavno putovanje u Stadionu“, koji su osvojili putovanja za dve osobe na Siciliju i Zakintos, kao i u Beč, Firencu i Veneciju, u organizaciji turističke agencije Viva travel.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.