Predrag Uskoković oduševio žiri PINKOVIH ZVEZDA! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Apr.2015, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predrag Uskoković oduševio žiri PINKOVIH ZVEZDA! VIDEO

Fantastičan Predrag Uskoković oduševio je žiri Pinkovih zvezda, a neki su se čak i identifikovali sa pesmom koju je izvodio. Marina je predložila da izmeni pesmu - Tebi za ljubav ostaviću tebe, a  Ceca se našalila da će se to verovatno naći na njenom novom albumu.

Tebi za ljubav pevao je Predrag Uskoković u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezde. ,,Dugo nisam čula ovu pesmu, i meni si ti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << to sjajno otpevao'', poručila mu je Ceca. ,,Visoko postavljen glas, a tačan, potpuno tačan, i naročito me je pogodilo, imao sam potpunu identifikaciju sa stihovima "tebi za ljubav ostaviću vino" '', objasnio je Bora. ,,Boro ja sam to uradio pre 26 godina'', pohvalio se Miroslav.

,,Dobro je ovo bilo meni, drugi krug bolji od prvog, ali si i u prvom i u drugom imao dva momenta u kojima si jurio matricu, ali je dobro to sve'', dodao je Miroslav. U baraž naćiće se Milan Stojanović i Miloš Škrkić, dok je Petar Cvetković ispao.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.