Aca Lukas u žiriju ‘Pinkovih zvezda’

Izvor: Tracara.com, 08.Feb.2019, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas u žiriju ‘Pinkovih zvezda’

Iako je odustao od šou-programa Zvezde Granda i rekao kako nema vremena da se bavi karijerama mladih talentovanih pevača, Aleksandar Vuksanović rešio je da prihvati poziv Željka Mitrovića i sedi u crvenim stolicama njegovog takmičenja. “Lukas je bio odlučan u tome da se više neće pojaviti u talent programima, međutim, nakon razgovora sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem rešio je da ponovo pokaže koliko duhovit i koristan može da bude. Odmah je pristao i rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da na njega mogu da računaju”, priča za Blic izvor blizak pevaču i dodaje da mu je posebno zanimljivo što kandidati neće biti samo pevači: ”Lukasu je zanimljivo to što se neće biti samo pevači jer on pre svega voli da se šali, tako da verujemo da će tu biti smeha do suza”. S obzirom na to da su gledaoci televizije „Pink“ odlično reagovali na novu potpuno drugačiju sezonu „Pinkovih zvezdica“, čelni ljudi ove televizije došli su na ideju i da šou „Pinkove zvezde“ bude predstavljen u novom ruhu. “Nova sezona ovog takmičenja, pretvara se u borbu raznih talenata, te će gledaoci imati priliku da vide kandidate koji imaju talenat ne samo da pevaju već i da plešu, glume, imitiraju, slikaju, sviraju, itd… Ono što je takođe zanimljivo je da će i glasanje biti drugačije, a scenografija nova. Kažu da je za ovaj novi projekat Željko odvojio milione kako bi i u ovom segmentu napravio najspektakularniji šou. Za sada su otkrivena dva člana, Žika Todorović i Aca Lukas, tako da je sigurno da će i preostala tri člana biti veoma zanimljiva”, kao je izvor.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Željko Mitrović

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

OVO mu se posebno dopalo: Posle Žike Todorovića i Aca Lukas dolazi u “Pinkove zvezde”

Izvor: Story, 08.Feb.2019

Iako je odustao od šou-programa “Zvezde Granda” i rekao kako nema vremena da se bavi karijerama mladih talentovanih pevača, Aleksandar Vuksanović rešio je da prihvati poziv Željka Mitrovića i sedi u crvenim stolicama poznatog takmičenja. – Lukas je bio odlučan u tome da se više neće pojaviti...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.