Peugeot skuteri od 899 evra

Izvor: B92, 07.Jun.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peugeot skuteri od 899 evra

Posle akcija za modele Speedfight i Kisbee, Peugeot je nastavio sa sniženjima cena skutera. Na letnjem popustu su modeli zapremine 50 kubika, V-Clic i Tweet, a cena ovih skutera u proseku je niža za 300 evra.

Tokom trajanja akcije skuter V-Clic koštaće 899 evra, a model Tweet 1.490 evra. Za ove, kao i za sve ostale skutere iz Peugeot programa, garancija iznosi dve godine.

Model V-Clic ima motor snage >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2,9 ks, zapremina rezervoara je 6,3 l, a u Peugeotu kažu da je ovaj skuter odličan izbor za početnike.

Tweet ima motor od 3,1 ks i rezervoar zapremine 5,5 l, a karakterišu ga napredna audio signalizacija kao i točkovi od 16 inča, što mu daje veću stabilnost u vožnji.

U Peugeotu dodaju da ljubitelji dvotočkaša imaju priliku da ove skutere kupe i na rate uz učešće od 30 odsto na 2, 3, ili 4 godine sa mesečnom ratom od 18 evra.

Letnja prodajna akcija trajaće do isteka zaliha, a osim na sajtu peugeot-skuteri.rs skuteraši se o najnovijim akcijama mogu informisati i preko fan kluba Peugeot skuteri na facebook-u.

Pročitajte nekoliko saveta o vožnji motocikla u gradu i potencijalnim opasnostima i rizicima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Verano Motorsu padaju cene skutera, V-Clic i Tweet na letnjem sniženju

Izvor: Moto.rs, 08.Jun.2012, 10:46

V-Clic najmladji član porodice Peugeot skutera ima cenu od 899 evra, a elegantni Tweet 1490 evra uz dve godine garancije. Ljubitelji dvotočkaša imaju priliku da skutere kupe na rate uz učešće od 30 odsto na 2, 3, ili 4 godine sa mesečnom ratom od 18 evra. V-Clic ima motor snage od...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.