Peugeot skuter od 1.590 evra

Izvor: B92, 29.Mar.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peugeot skuter od 1.590 evra

Stigli su lepi, sunčani dani i skuteri su ponovo aktuelni. U Peugeotu su produžili prolećnu akciju sniženih cena za model Speedfight 3.

Ovaj model, u takozvanoj „first minute" ponudi, sada je jeftiniji za 300 evra. Speedfight 3 dostupan je u crvenoj, plavoj i sivoj boji po ceni od 1.590 evra,

Nešto ekskluzivniji modeli Speedfight 3 RS, IB, PT koštaju po 1.650 evra, a mogu se izabrati u beloj, crnoj ili plavoj varijanti, uz napomenu da su količine ovih skutera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ograničene.

Ljubitelji dvotočkaša imaju priliku da Peugeotov skuter kupe i na rate, uz učešće od 30 odsto. Period otplate može iznositi 2, 3, ili 4 godine, sa ratom koja startuje od 31 evro.

U Peugeotu ističu da u situaciji stalnog poskupljenja naftnih derivata skuter koji troši 3 litra benzina na 100 km može biti dobar izbor za predstojeći period, uz dodatnu prednost lakšeg parkiranja i manevrisanja kroz saobraćajne gužve.

Pročitajte o premijerama Peugeota na ženevskom salonu automobila 2012.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.