Peugeot 508 nasleđuju dva nova modela?

Izvor: B92, 23.Jun.2014, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peugeot 508 nasleđuju dva nova modela?

Tek što je Peugeot osvežio svoj model srednje klase, pojavile su se prve informacije o nasledniku 508-ice. Umesto jednog, Peugeot bi mogao da predstavi dva model u ovoj klasi.

Aktuelni Peugeot 508 osmišljen je tako da zadovolji potrebe kupaca modela iz dva različita automobilska segmenta. Kada se pojavio 2010. godine, ovaj automobil predstavljao je zamenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za 407-icu, ali i za najveću limuzinu francuskog proizvođača, model 607, koji nakon prestanka proizvodnje nije dobio direktnog naslednika.

Iako je nedavno prezentovana restilizovana 508-ica za 2015. godinu koja će u prodajne salone stići u septembru, Peugeot već planira njegovog naslednika, tačnije - naslednike.

Jedan od čelnika o kompanije, Maxime Picat, izjavio je za Autocar da Peugeot razmišlja da umesto jednog, kupcima ponudi dva modela koji će zameniti aktuelnu verziju.

Prema njegovim rečima, jedan bi zadržao osnovne karakteristika sadašnje 508-ice, kao prostrane i udobne limuzine srednje klase, dok bi drugi imao dinamičniji izgled. Picat je dodao da će konačna odluka kompanije zavisiti od zahteva tržišta.

Pozivajući se na izvor blizak francuskom proizvođaču, Autocar saznaje da će drugi model imati karakteristike kupe-limuzine i da će biti zasnovan na konceptu Exalt koji je predstavljen u aprilu na auto-salonu u Pekingu. U tom slučaju, dva modela predstavljala bi rivale Volkswagenovom Passatu i modelu CC.

Pročitajte više o modelu Peugeot 508 za 2015.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pežo 508 nasljeđuju dva nova modela?

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2014, 10:08

Tek što je Pežo osvježio svoj model srednje klase, pojavile su se prve informacije o nasljedniku 508-ice. Umjesto jednog, Pežo bi mogao da predstavi dva model u ovoj klasi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.