Novi Peugeot 408 stiže krajem juna

Izvor: B92, 31.Maj.2022, 12:53

Novi Peugeot 408 stiže krajem juna

Francuski proizvođač je najavio potpuno novi model u svojoj gami koji nosi staro ime, tačnije brojnu oznaku – 408.

U kratkom saopštenju za medije, francuski proizvođač navodi da novi auto kombinuje karakteristike SUV modela sa siluetom fastbeka, što će reći da će imati formu kupea, sa petim vratima koja se lagano spuštaju ka zadnjem kraju, piše Auto magazin.

Osim toga, navodi se i da će novi Peugeot 408 biti globalni auto, pa ga možemo očekivati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i na drugim svvetskim tržištima a ne samo u Evropi.

Više detalja ćemo saznati posle premijere, koja je najavljena za kraj juna 2022.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pežo 408 stiže KRAJEM JUNA - kao kupe sa specijalnim petim vratima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2022

Francuski proizvođač je najavio potpuno novi model u svojoj gami koji nosi staro ime, tačnije brojnu oznaku – 408...U kratkom saopštenju za medije, francuski proizvođač navodi da novi auto kombinuje karakteristike SUV modela sa siluetom fastbeka, što će reći da će imati formu kupea, sa petim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Peugeot 408 najavljen za jun

Izvor: AutoBlog, 31.Maj.2022

Peugeot je potvrdio da će novi model pod nazivom Peugeot 408 biti predstavljen 22. juna, a očekuje da će biti pozicioniran između 308 hatchbacka i 3008 SUV-a. Kako prenosi Autocar, francuski proizvođač navodi da model „kombinuje karakteristične kodove SUV-ova sa dinamičnom siluetom fastbacka“....

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.