Za vernog čitaoca automobil iz snova

Izvor: Blic, 25.Sep.2012, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za vernog čitaoca automobil iz snova

Dušan Bačikin iz Subotice, magacioner u penziji, već 14 godina svakog dana kupuje “Blic”. Sada je, po prvi put, njegova vernost i nagrađena, jer će auto iz snova uskoro stići pred njegov prag. Vrednoj nagradi najviše se raduje Dušanov unuk Strahinja Milunović (14).

- Novine sam kao i obično kupio sam u prodavnici, u blizini ranča na kome sam svakodnevno kada je lepo vreme. Pročitao sam novine i zaboravio da odlepim srećku. Kada sam posle sat vremena to uradio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ugledao tri automobila, bilo mi je teško da poverujem da je to istina. Odmah sam pokazao komšijama i prodavačici. Javio sam ženi Mileni, ali mi nije poverovala dok nije videla novine, jer sam inače veliki šaljivdžija - priča Dušan.

Srećni Subotičanin ima dve ćerke, dva unuka i jednu unuku. Pošto nema vozačku dozvolu i nikada nije vozio automobil, odlučio je da auto proda i novac podeli deci i unucima. Najstariji unuk Strahinja kaže da do punoletstva ima još četiri godine, pa se i njemu čini da je bolje da od dede dobije džeparac, a ne auto koji ne može da vozi.

- Supruga i ja imamo dovoljno, zato mi je drago što ću pomoći deci. Unucima treba za školovanje. Ja ću i dalje da vozim svoj bicikl - priča Dušan.

Povezane vesti: Mijatovići dobili stan u Beogradu Stan u Beogradu za srećne Vranjance
Pogledaj vesti o: Penzija,   Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.