Vučić: SVI penzioneri će biti zadovoljni!

Izvor: Mondo, 24.Maj.2018, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: SVI penzioneri će biti zadovoljni!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se on i premijerka Ana Brnabić u petak, 25. maja, obratiti javnosti u vezi s penzijama.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

On je ocenio da će svi penzioneri, i oni s visokim penzijama, biti zadovoljni.

"Zamolio bih penzionere da pogledaju sutra obraćanje premijerke Ane Brnabić i moje, jer mislim da smo na najbolji način rešili pitanje penzija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i svi penzioneri, i oni sa visokim penzijama, biće veoma zadovoljni", rekao je Vučić.

On je, na zajedničkoj konferenciji za novinare sa izvestiocem EP za Srbiju Dejvidom Mekalisterom rekao, da se to uspelo zahvaljujući teškim reformama u koje mnogi nisu verovali, za koje su se mnogi smejali, neki i podsmevali "a sada kada rezultati dolaze onda ljudi vide da se rad isplatio i da se težak rad uvek isplati i donese najbolje rezultzate".

Pročitajte još:

Predsednik:Veća plate i penzije "i pre očekivanog"

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić: Mislim da smo pitanje penzija rešili na najbolji način

Izvor: BKTV News, 24.Maj.2018

Predsednik kaže da je pitanje penzija rešeno na najbolji način, i da će svi biti veoma zadovoljni.

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.