Vlast zadužila zemlju za 7 mlrd €

Izvor: B92, 21.Feb.2015, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vlast zadužila zemlju za 7 mlrd €"

Potpredsednik DS Borko Stefanović tvrdi da Srbija ima najlošiju ekonomsku situaciju od 2006. godine, jer je vlast zadužila zemlju za sedam milijardi evra.

"Nije problem kada se zemlja zaduži da bi izgradila puteve ili fabrike, već kada sredstva troši nenamenski", smatra on.

"Moramo sprečiti da naš narod radi za kapital već da kapitral radi za ljude. Neophodno je da se okrenemo onima koji imaju niske penzije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kojima je (premijer Aleksandar) Vučić dodatno smanjio primanja", rekao je Stefanović je na tribini u Čacku.

Prema njegovim rečima, većinska Srbija je razočarana i narod sedi kod kuće, ali će najzad imati za koga da glasa.

"To smo mi sa odricanjem od grešaka koje smo pravili, sa novim programom i ljudima. Ukoliko to ne učinimo, nastaviće se novo doba političke brutalnosti", poručio je Stefanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zadužili nas za sedam milijardi!

Izvor: OkRadio.rs, 21.Feb.2015

Potpredsednik DS Borko Stefanović tvrdi da Srbija ima najlošiju ekonomsku situaciju od 2006. godine, jer je vlast zadužila zemlju za sedam milijardi evra. "Nije problem kada se zemlja zaduži da bi izgradila puteve ili fabrike, već kada sredstva troši nenamenski", smatra on. "Moramo sprečiti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.