VUČIĆ SE VANREDNO OGLASIO: Građanima Srbije saopštio sjajne vesti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 20:11

VUČIĆ SE VANREDNO OGLASIO: Građanima Srbije saopštio sjajne vesti (FOTO)

Predsednik Vučić je objavio da su strane investicije u prvih pet meseci iznosile milijardu i 413 miliona evra

- U prvih pet meseci strane direktne investicije iznosile su milijardu i 413 miliona evra, 12,7 odsto više nego u istom periodu prošle godine. Srbija je na trećem mestu u Evropi po stopi rasta, iza Luksemburga i Estonije - napisao je Vučić i dodao:

- Ogroman skok očekujem, sedam odsto na nivou godine, što bi značilo drastično veće penzije i plate - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Direktne strane investicije 1,4 milijardi evra

Izvor: Blic, 16.Jun.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da su u prvih pet meseci strane direktne investicije iznosile milijardu i 413 miliona evra, što je za 12,7 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.