Uhapšen u trenutku krađe 106 hiljada evra?!

Izvor: Mondo, 09.Dec.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen u trenutku krađe 106 hiljada evra?!

Pljačka o kojoj bruji Negotin...

Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

Jedan od šefova carinske ispostave u Majdanpeku, uhvaćen je danas u ranim jutarnjim satima u trenutku kada je iz kuće ljudi, koji su penziju stekli radeći u inostranstvu, a sada se nalaze u staračkom domu u selu Miloševo, ukrao tačno - 106 hiljada evra, saznaju ’’Novosti.

Da sve bude još ’’veselije’’, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vlasnik kuće u selu Miloševo, u kome je smešten starački dom, upravo je osumnjičeni za krađu koji taj objekat, za sumu od 1.000 evra mesečno, izdaje ljudima koji drže dom za stara lica!

Osumnjičeni je, navodno, maskiran fantomkom, sa rukavicama na rukama, obio kuću tih ljudi.

Obavio je premetačinu kuće i, na više mesta, pronašao tačno 106 hiljada evra, koje je stavio u svoju torbu.

Međutim, budući da se kuća koju je obio nalazi u Negotinu, nedaleko od kafane ’’Dobar dan’’, jedan od komšija je čuo neobičnu buku. Ustao je i u kući svojih kompšija video svetlost baterijske lampe, nakon čega je pozvao policiju.

Organi reda su ubrzo stigli na lice mesta i na delu uhvatili carinika, koji je imao fantomku na glavi. Policajci su u torbi, koju je imao pored kompletnog alata za obijanje, pronašli i novac.

Odmah su pozvani vlasnici kuće, kojima je novac vraćen, a osumnjičeni je uhapšen, pišu "Novosti".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.