Izvor: RTS, 01.Feb.2023, 17:19

Tom Brejdi se penzionisao, ali sada stvarno

Legendarni kvoterbek Tom Brejdi kaže da se zauvek povlači posle 23 sezone u NFL-u.
Brejdi kog mnogi vide kao najboljeg igrača američkog fudbala prvi put je najavio da se penzioniše prvog februara 2021. godine ali je preinačio svoju odluku šest nedelja kasnije, tvrdeći da ima "nedovršen posao".

Osvojio je sedam Superbola u svojoj karijeri - šest sa Nju Ingland Patriotsima pre konačnog trijumfa sa Tampa Bej Bakanirsima 2021.
Brejdijeva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poslednja sezona završena je porazom Buksa u plej-ofu rezultatom 31-14. u januaru. "Odlazim u penziju, zauvek", rekao je u video snimku objavljenom na društvenim mrežama.
"Znam da je proces prošli put bio prilično velika stvar, pa kada sam se jutros probudio, pomislio sam da ću samo pritisnuti snimanje i prvo vas obavestiti, ja sam svoj esej o penzionisanju potrošio prošle godine".
"Hvala svakom od vas što me podržavate, mojoj porodici, mojim prijateljima, mojim saigračima, mojim takmičarima. Mogao bih da nastavim zauvek, previše ih je. Hvala vam što ste mi dozvolili da živim svoj apsolutni san, ne bih ništa menjao. Volim vas sve", zaključio je Brejdi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.