Temerin: Ubio komšiju čisteći oružje

Izvor: Večernje novosti, 01.Maj.2013, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Temerin: Ubio komšiju čisteći oružje

NOVI SAD - Šezdesetjednogodišnji S.M. iz Temerina ubio je u Temerinu hicem iz puške komšiju V.S. (48), izjavila je u sredu Tanjugu portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić.Prema rečima Tomićeve, S.M. će tokom dana biti izveden na saslušanje kod dežurnog istražnog sudije Višeg suda u Novom Sadu. Kako prenosi Radio-televizija Vojvodine, S.M. je policajac u penziji, a nesreća se dogodila u utorak popodne dok je čistio oružje.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEMERIN: Ubio komšiju dok je čistio pušku!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Maj.2013

S. M. će tokom dana biti izveden na saslušanje kod dežurnog istražnog sudije Višeg suda u Novom Sadu, saopštila je portparolka Policijske uprave tog grada Mileva Tomić

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.