Split: Bivši policajac udario devojku i slomio joj vilicu

Izvor: B92, 04.Avg.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Split: Bivši policajac udario devojku i slomio joj vilicu

Split -- Splitski policajac u penziji udario je u sredu 26-godišnju devojku u centru grada i polomio joj vilicu, te je uhapšen, pa pušten na slobodu, piše „Indeks“.

Kako navode, sukob se dogodio nakon „nekakvog nesporazuma u saobraćaju“, a bivši policajac sišao je s motora i udario rukom u glavu devojku.

Devojci je od udarca polomljena vilica, prevezena je u splitsku bolnicu, gde bi trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bude operisana.

Trojica muškaraca su nakon svega zadržala policajca, pokupila ga je policijska patrola i vezala lisicama, jer je mahao rukama i vikao, piše zagrebački portal.

Državno tužilaštvo je obavešteno o hapšenju, ali je i pored toga 52-godišnji muškarac je pušten na slobodu.

Iz policije navode da će tek podneti prijavu za tešku povredu redovnim putem i da moraju da razgovaraju s oštećenom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.