Serena se vraća na teren posle trudnoće

Izvor: Press, 20.Apr.2017, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena se vraća na teren posle trudnoće

Amerikanka ne planira da ode u penziju, već će se vratiti na teren kada dobije dete.
foto: novosti.rs
Iznenadila je Serena Vilijams (35) sve kada je juče na “Snepčetu” objavila fotografiju sa natpisom “20 nedelja” kojom je otkrila da je u drugom stanju.
Čestitke su počele da stižu sa svih strana, a mnogi su to shvatili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kao znak da će završiti veliku karijeru.
Ipak, to se neće dogoditi. Iako će kada rodi dete i završi porodiljsko bolovanje imati 36 godina, Serena planira da se vrati na teren. To je potvrdila i njena PR služba.
Ako se zaista vrati na teren neće biti prva koja je to učinila, već su to radile Margaret Kort, Kim Klajsters, a uskoro će to učinit ii Viktorija Azarenka.
Amerikanka se prošle godine verila sa osnivačem društvene mreže “Redit” Aleksisom Ohanijanom.
TITULA U DRUGOM MESECU TRUDNOĆE
Objavom Serene da je trudna i da je u 20. nedelji se dolazi do zaključka da je Amerikanka do titule na Australijan openu stigla u drugom mesecu trudnoće. I to ni manje ni više nego bez izgubljenog seta! Zaista impresivno...
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.