SUBNOR promenio ime - novi predsednik Vidosav Kovačević

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2020, 11:25

SUBNOR promenio ime - novi predsednik Vidosav Kovačević

Na izbornoj skupštini SUBNOR je promenio ime u Savez udruženja boraca narodnooslobodilačkih ratova Srbije, a za novog predsednika izabran je general-major u penziji Vidosav Kovačević, objavljeno je danas.

Do promene imena došlo je posle usvojenih izmena statuta SUBNOR-a, a dosadašnji predsednik Dušan Čukić izabran je za počasnog predsednika.

Kako se navodi, izmene statuta će biti od istorijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << značaja za organizaciju u čijoj srži su antifašizam i negovanje slavnih tradicija oslobodilačkih ratova Srbije.

Organizacija je izabrala i članove Izvršnog odbora koja će je voditi između dve skupštine.

Uručena su i najviša priznanja SUBNOR-a "Veliko hvala" borcima NOR-a za doprinos afirmaciji i razvoju organizacije, kao i povelje te organizacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUBNOR promenio ime

Izvor: RTS, 20.Jun.2020

Na izbornoj skupštini SUBNOR je promenio ime u Savez udruženja boraca narodnooslobodilačkih ratova Srbije, a za novog predsednika izabran je general-major u penziji Vidosav Kovačević. . Do promene imena došlo je posle...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.