Razgovor o penzionisanju policajaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2020, 14:50

Razgovor o penzionisanju policajaca

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar za rad Zoran Đorđević i predstavnici Nezavisnog sindikata policije razgovarali su danas o uslovima za odlazak u penziju određenog broja policajaca po povlašćenim uslovima.

Na sastanku je dogovoreno da policijski službenici sa beneficiranim radnim stažom, koji budu odlazili u starosnu penziju ne budu uskraćeni u svojim dosadašnjim pravima, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Sastanku je prisustvovala i direktorka Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Dragana Kalinović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MUP: Policajci sa beneficiranim radnim stažom neće biti uskraćeni dosadašnjih prava

Izvor: Danas, 15.Okt.2020

Policijski službenici sa beneficiranim radnim stažom, koji budu odlazili u starosnu penziju, neće biti uskraćeni za svoja dosadašnja prava, dogovoreno je danas na sastanku ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.