Penzija udovici Šabana Bajramovića

Izvor: RTS, 18.Feb.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzija udovici Šabana Bajramovića

Udovica kralja romske muzike Šabana Bajramovića dobila porodičnu penziju. Rešenje uručio ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić.

"Zahvaljujući PIO Fondu u Nišu i Aik banci koja je uplatila 560.000 na ime penzionih doprinosa Milica Bajramović dobila je porodičnu penziju. Na taj način ispravljamo grešku i nemarnost prema >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Šabanu Bajramoviću, rekao je ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić.

Udovica Šabana Bajramovića, Milica zahvalila se na uručemom rešenju uz opasku da je očekivala "malo više pošto je njen suprug bio istaknuti umetnik".

"Mnogo se zahvaljujem Rasimu Ljaiću i svim dobrim ljudima. Žao mi je što moj suprug nije doživeo penziju",  kazala je Milica Bajramović .

Predsednik Skupštine grada Niša Mile Ilić rekao je da će već danas na zasedanju lokalnog parlamenta biti pokrenuta inicijativa da jedna ulica u Nišu dobije naziv Šaban Bajramović.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.