POSLE 11 GODINA U LIGI: Oto Porter odlučio da ode u penziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 16:48

POSLE 11 GODINA U LIGI: Oto Porter odlučio da ode u penziju

Imao je mnogo problema sa povradam.

Američki košarkaš Oto Porter odlučio je da okonča profesionalnu karijeru, objavila je NBA liga. Treći pik sa NBA drafta 2013. godine odlučio je da se povuče u 31. godini.

 - Imao sam šansu da proživim životni san igranja u NBA ligi tokom prethodnih 11 godina. Vrhunac je bio osvajanje NBA titule. Nažalost, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telo mi ne dozvoljava da igram na nivou koji želim i zato sam odlučio da se povučem - istakao je Porter.

Tokom karijere iskusni košarkaš je igrao za Vašington Vizardse, Čikago Bulse, Orlando Medžik, Golden Stejt Voriorse, Toronto Reptorse i Jutu Džez.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U penziju u 31. godini: Oto Porter kaže da je odigrao svoje

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Mar.2024

Američki košarkaš Oto Porter odlučio je da okonča profesionalnu karijeru, objavila je NBA liga. Treći pik sa NBA drafta 2013. odlučio je da se povuče u 31. godini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.