NEMA PENZIJE: Kazorla otišao kod Ćavija u Katar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 23:08

NEMA PENZIJE: Kazorla otišao kod Ćavija u Katar (FOTO)

Španac se u nedelju oprostio od Viljareala.

Nekadašnji fudbalski reprezentivac Španije Santi Kazorla novi je član Al Sada, saopštio je katarski klub. Kazorla se pridružuje nekadašnjem saigraču iz reprezentacije Ćaviju, koji je trener Al Sada.

Nekadašnji fudbaler Arsenala u decembru će napuniti 36 godina, a juče je završio treći mandat u Viljarealu. Tokom karijere igrao je i za Rekreativo Uelvu i Malagu.

Bienvenido Santi a nuestro club. Desearte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << todo lo mejor y que podamos conseguir muchos títulos juntos. Muchas gracias!🔝⚽️ 🖤🤍#AlSadd pic.twitter.com/Bh3n5NCkYZ

— AlSadd S.C | نادي السد (@AlsaddSC) July 20, 2020

Za reprezentaciju Španije odigrao je 81 utakmicu, postigao 15 golova i osvojio dve titule prvaka Evrope (2008, 2012), dok je zbog povrede propustio Mundijal u Južnoj Africi 2010. godine, kada je "Crvena furija" postala prvak sveta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga. Maura Ikardija
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.