Muster ponovo odlazi u penziju

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Sep.2011, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muster ponovo odlazi u penziju

Austrijski teniser Tomas Muster potvrdio je da će se sledećeg meseca otići u igračku penziju, drugi put u karijeri. Muster se 2010. reaktivirao posle 11 godina pauze, a trenutno zauzima 847. mesto na ATP rang listi.

Stvarno ne bi imalo smisla razvlačiti se doveka po terenima. Prošle godine sam poželeo da se opet takmičim i zaista sam uživao u tome – rekao je 44-godišnji Muster >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << lokalnim medijima.
Od povratka među profesionalce Muster je izgubio oba meča koja je odigrao na ATP turnirima. Njegov poslednji profesionalni turnir biće u Beču, koji počinje 22. oktobra.
Muster je 1995. godine postao prvi Austrijanac osvajač Gren slem trofeja, nakon trijumfa na Rolan Garosu. On je 1996. godine proveo šest nedelja na prvom mestu ATP rang liste.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.