Microsoftov Messenger 15. marta odlazi u penziju

Izvor: Informacija.rs, 09.Jan.2013, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoftov Messenger 15. marta odlazi u penziju

Microsoft je juče obavestio više od 100 miliona korisnika Windows Live Messenger-a da će servis zvanično otići u penziju 15. marta ove godine. Toga dana, svi korisnici Messenger-a biće prebačeni na Skype, koji je Microsoft kupio u maju 2011. godine po ceni od 8,5 milijardi dolara. Iz ovoga će biti izuzeti jedino korisnici u Kini, kojima će Messenger biti dostupan i nakon 15. marta.

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Windows Messenger odlazi u penziju u martu

Izvor: B92, 09.Jan.2013

Windows Live Messenger zvanično odlazi u penziju 15. marta ove godine, kada će svi korisnici biti prebačeni na Skajp, objavio je Majkrosoft...Messengder će ubuduće biti dostupan samo u Kini...Kako podseća portal Mashable, Microsoft je kupio Skype 11. oktobra 2011. godine po ceni od 8,5 milijardi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.