Mejveder o Konoru: Znao sam da je mrtvac koji hoda

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mejveder o Konoru: Znao sam da je mrtvac koji hoda

Prošlog meseca Las Vegas je bio poprište "borbe veka" kako su je nazvali mediji. Flojd Mejvder je pobedio zvezdu MMA Konora Mekgregora i otišao u penziju kao neporaženi bokser.

Prvi put od borbe, Amerikanac se osvrnuo na meč, koji je rešio nokautom u 11. rundi (50. pobeda u profesionalnoj karijeri).

- Nismo razgovarali. Imali smo razmiricu i rešili smo je. Smatram da sam bio bolji čovek u tom meču. Imali smo plan, znao sam da je naviknut na mečeve od >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 25 minuta. Kada je prošlo tih 25 minuta, znao sam da je praktičmo mrtvac koji hoda - rekao je Mejveder i dodao da neće više da izlazi u ring.

- Moje telo je stiglo do kraja, napravio sam sve u boksu. Morate shvatiti da u čitavom boksu nisu mogli naći nikoga ko može da me pobedi pa su morali otići u drugi sport da nađu izazivača. I njega sam pobedio - rekao je najbogatiji sportista današnjice.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.