Ljudi, Ronaldinjo ponovo baca magiju! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudi, Ronaldinjo ponovo baca magiju! (video)

Brazilac se na kratko povukao iz penzije i ponovo oduševio.

Ronaldinjo se povukao iz aktivnog igranja fudbala, ali je penziju odlučio da na kratko prekine zbog poziva kolimbijskog Santa Fea.

Zaigrao je sinoć u duelu protiv Atletiko Nasionala, njegov tim je slavio sa 2:0, a maestralni Brazilac je podsetio na stare dane.

Izveo je za njega karakterističan potez, poslao je hirurški precizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pas u prostor ka svom saigraču i to bez gledanja, napadaču Santa Fea nije bilo teško da zatrese mrežu rivala.

I dalje je magija u njegovim nogama, a ovakvi majstori fudbala danas praktično ne postoje.

Pogledajte sjajan potez brazilske legende, Ronaldinja Gauča.

Ronaldinho’s no-look assist early this morning vs Atletico Nacional is the best thing today! 😱😂🔥🔥🔥 pic.twitter.com/T4kU5fHqvD

— BeksFCB (@Joshua_Ubeku) October 18, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.