Legendarni Japanac odlazi u penziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 18:07

Legendarni Japanac odlazi u penziju

Povrede ubrzale odluku.

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Japana Šinđi Okazaki objavio je danas da će na kraju sezone da završi igračku karijeru, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Okazaki (37) trenutno igra za belgijski Sent Truden.

- Dao sam sve od sebe kao fudbaler. Sada sam osetio da sam dostigao svoje granice - napisao je Okazaki na nstagramu.

Japanski fudbaler ove sezone ima problema sa povredama, a poslednji meč za belgijski klub >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odigrao 16. decembra prošle godine.

Napadačje član Sent Trudena od 2022. godine, a ove sezone je odigrao samo sedam mečeva za belgijski klub. Okazaki je ranije igrao za Šimicu, Štutgart, Majnc, Lester, Malagu, Uesku i Kartagenu.

Japanac je sa Lesterom 2016. godine osvojio titulu u Premijer ligi. Okazaki je za reprezentaciju Japana odigrao 119 utakmica i postigao je 50 golova, a sa nacionalnim timom osvojio je Kup Azije 2011. godine.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Fudbal,   Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Japanac najavio kraj karijere

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 00:45

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Japana Šinđi Okazaki objavio je da će na kraju sezone da završi igračku karijeru, prenosi Bi-Bi-Si (BBC)...Okazaki (37) trenutno igra za belgijski Sent Truden..."Dao sam sve od sebe kao fudbaler. Sada sam osetio da sam dostigao svoje granice", napisao je Okazaki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.