Izvor: Blic, 26.Mar.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Veber odlazi u penziju

Kris Veber će ipak otići u penziju posle neuspešnog pokušaja povratka na parket i 15 odigranih sezona u NBA ligi.



Portparol Golden Stejt Voriorsa je rekao da će Veber danas, na konferenciji za novinare, ozvančiti svoju odluku koja će staviti tačku na njegovu karijeru i pravo mučenje u poslednjih godinu dana. Nekadašnji prvi pik na draftu je ove sezone odigrao samo devet utakmica zbog povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kolena, koju vuče već nekoliko godina.

Si-Veb, najbolji igrač "fantastične petorke" iz Mičigena, igrao je za Golden Stejt, Vošington, Sakramento, Filadelfiju i Detroit, poznat je kao veliki prijatelj Vlade Divca, bio je četiri puta član "ol-star" ekipe, a u najboljoj sezoni (2000-2001) imao je prosek od 27.1 poena, 11.1 skokova i 4.2 asistencije. Prosek karijere mu je 20.7, 9.8 i4.2.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.