Koman razmišlja o penziji u 23. godini

Izvor: RTS, 10.Dec.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koman razmišlja o penziji u 23. godini

Francuski fudbaler Kingsli Koman šokirao je upravu Bajerna izjavom da će pre u penziju, nego na novui operaciju, uprkos tome što još nema ni 23 godine.
Koman je ove godine dva puta operisao članak, propustio je i Mundijal i emotivno je izjavio da bi pre napustio fudbal, nego opet na operaciju.

"Kada sam zbog povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << morao da propustim Mundijal srušio mi se svet. Sada sve gledam iz druge perspektive, male stvari me čine srećnim. Nadam se da ću se oporaviti i zaigrati na nekom Svetskom prvenstvu, ali ako bih se opet povredio i morao na treću operaciju ne verujem da bih se odlučio. To bi bilo previše, jer tada moja noga definitivno više ne bi bila za fudbal i živeo bih bez njega", izjavio je Koman, koji je ove sezone odigrao samo pet utakmica za Bavarce.
On je karijeru počeo u Pari Sen Žermenu, a pre Bajerna igrao je za Juventus.
Prošao je sve selekcije Francuske, dok je za A tim odigrao 15 utakmica i postigao jedan gol.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kingsli Koman i crne misli o penziji već sa 22 godine: Možda nisam stvoren za ovo

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2018, 11:37

Ima i onih uvek nezadovoljnih perfekcionista koji smatraju da su Frank Riberi i Arjen Roben već zakasnili sa odlaskom u penziju i nije trebalo da čekaju da ih navijači teraju iz Bajerna, ali ironija života kaže da bi i pre dvojice iskusnih veterana kraj igračke karijere mogao da objavi 22-godišnji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.