KRAJ VELIKE KARIJERE: U suzama ZAVRŠIO poslednji meč (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2021, 16:41

KRAJ VELIKE KARIJERE: U suzama ZAVRŠIO poslednji meč (VIDEO)

Zaslužena penzija.

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dik Advokat ove nedelje je otišao u penziju posle 41 godine provedene na klupi.

Advokat je još u decembru prošle godine najavio čelnicima Fejenorda da će na leto završiti karijeru, a u baražu holandskog šampionata njegov tim je savladao Utreht (2:0) i tako obezbedio Ligu Konferencija.

Dirk Advocaat, gözyaşları >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << içinde teknik direktörlüğü bıraktı.pic.twitter.com/adA5722wjK

— VOLE (@VOLEapp) May 23, 2021

On je kraj meča dočekao u suzama, te je aplauzima ispraćen u svlačionicu kluba koji je vodio od 2019. godine.

Tinja i dalje nada u Pari Sen Žermenu da će odbraniti titulu prvaka Francuske. A da bi se to desilo, moraju večeras (21.00) da pobede Brest kao gosti (dvojka je 1,25, 2&3+ 1,42) i da se nadaju da Lil neće pobediti Anže u isto vreme… Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brest - PSŽ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.