Izvor: RTS, 02.Jul.2020, 13:04

Jasikevičijus zvanično novi trener Barselone

Litvanac Šarunas Jasikevičijus novi je trener košarkaša Barselone, saopštio je katalonski klub. Jasikevičijus je napustio Žalgiris, koji je predvodio od 2016. godine, a na klupi Barselone zameniće srpskog trenera Svetislava Pešića, koji se juče rastao sa klubom.
Litvanac, koji je u dva navrata nosio dres katalonskog giganta, potpisao je ugovor do 30. juna 2023. godine.

Nekadašnji bek Barselone dobro se pokazao kao trener Želgirisa, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je preuzeo nakon odlaska u igračku penziju.
Četrdesetčetvorogodišnji Jasikevičijus je kao igrač četiri puta osvajao Evroligu (jednom sa Barselonom), dok je 2018. sa klupe predvodio Žalgiris do učešća na Fajnal-foru.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jasikevičijus u Barseloni do 2023.

Izvor: OkRadio.rs, 02.Jul.2020

U četvrtak je zvanično potvrđeno da će novi trener Barselone biti Šarunas Jasikevičijus. Nakon što se katalonski klub rastao sa Svetislavom Pešićem, nije se dugo čekalo na imenovanje novog trenera.   Glasine koje su se pojavile u sredu, u četvrtak su ozvaničene. Šarunas Jasikevičijus...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.