Izvor: Kurir, Tanjug, 14.Mar.2010, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraživanje: Većina Grka podržava mere štednje

ATINA, 14. marta (Tanjug) - Tesna većina Grka smatra da su nove vladine mere štednje korak ispravnim smerom, a mnogi imaju osećaj da bi sindikati u svom otporu trebalo da budu umereniji, proizilazi iz istraživanja firme "Mark" (Marc), prenele su danas novinske agencije. Grčka vlada je početkom ovog meseca usvojila dodatne mere štednje u vrednosti 4,8 milijardi evra, u okviru kojih planira da smanji plate zaposlenih u javnom sektoru, zamrzne penzije i poveća poreze.  
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Građani podržavaju mjere štednje

Izvor: Capital.ba, 13.Mar.2010, 21:22

ATINA, Većina Grka smatra da su drakonske mjere štednje, koje je uvela Vlada početkom mjeseca, sasvim na mjestu i da radnički sindikati ne bi trebali da im se suprotstavljaju tako agresivno, piše atinski list 'Sandej etnous'. Pozivajući se na istražiivanje agencije 'Mark', list navodi da je 50,1...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.