Isplaćene penzije za skoro 400 000 klijenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2020, 18:21

Isplaćene penzije za skoro 400 000 klijenata

Banka Poštanska štedionica saopštila je da je danas do 16.00 časova izvršila isplatu 190.185 klijenta koji penziju redovno primaju preko tekućeg račina, 183.462 klijenta koji penziju redovno primaju na kućnu, kao i 13.623 klijenta starijih od 65 godina koji su se opredelili da u toku vanrednog stanja penzije dobiju na kuću.

Pozadinske službe i Kontakt centar Banke radiće i tokom vikenda kako bi obezbedili apsolutnu dostupnost Banke svojim klijentima, navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Kontakt centar Banke na broju 011/20 20 292 će raditi za vikend u vremenu: subota od 08 - 15 časova i nedelja od 08 - 14 časova, dok je govorni automat banke za proveru stanja po računima, naručivanje čekova i naručivanje LIB-a koji se koristi za aktiviranje usluga elektronskog i mobilnog bankarstva u funkciji 24 sata sedam dana u nedelji.

U saopštenju se podseća i da su za sugrađane starije od 65 godina na raspolaganju sledeći kanali za isplatu penzija sa tekućih računa: Isplatama na osnovu jednokratnog ovlašćenja; Dostavom na kućnu adresu - kanali za prijavu zahteva:  penzija@posted.co.rs  ili preko Kontakt centra 011/2020-292 opcija 0.

Banka Poštanska štedionica navodi da će dosledno pratiti i primenjivati sve preporuke Vlade Srbije i Narodne banke Srbije, štiteći pored života građana i jasno definisane okvire fiskalne i monetarne politike države Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.