Hajnkes: Moram da se odužim Bajernu

Izvor: Mondo, 09.Okt.2017, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajnkes: Moram da se odužim Bajernu

Prekaljeni trener objasnio zbog čega je pristao da se vrati iz "penzije" i zauzme mesto Karla Anćelotija. Najavio je formaciju sa trojicom napadača.

Jup Hajnkes (72) izjavio je posle četvrtog dolaska u Bajern da je pristao da pomogne zato što ima veliku obavezu prema slavnom klubu.

Hajnkes se leta 2013. oprostio od fudbala nakon osvojene titule, Kupa i Lige šampiona sa Bajernom, a sada se vraća kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naslednik Karla Anćelotija, kome je uručen otkaz posle poraza od Pari sen Žermena (3:0) u Ligi šampiona.

Ugovor je potpisan do kraja sezone.

"Da nije bilo Bajerna, nikada ne bih napravio ovakvu trenersku karijeru. Moram da dam nešto zauzvrat. Radujem se svom novom-starom poslu, imam veliku želju", rekao je Hajnkes, a prenosi nemački "Kiker".

On je naglasio da će se Bajern vratiti sistemu sa tri napadača i da igračima želi da vrati samopouzdanje i veru u uspeh.

Bavarci se u subotu sastaju sa Frajburgom na svom stadionu, dok vodeća Borusija Dortmund, koja ima pet bodova prednosti, dočekuje Lajpcig. Iduće srede na Alijanc areni će gostovati Seltik, u okviru 3. kola Lige šampiona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.