Gojković: Vučić je bio protiv mitinga podrške Zakonu o radu

Izvor: Press, 13.Jul.2014, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Vučić je bio protiv mitinga podrške Zakonu o radu

Ona je napomenula da su članovi predsedništva jednoglasno podržali usvajanje zakona o radu, a govoreći o smanjenju penzija i plata u javnom sektoru napomenula je da premijer Aleksandar Vučić smatra da u ovom trenutku to nije moguće.
Na sednici je bilo predloga da se iduće nedelje održi i miting podrške novom Zakonu o radu, ali je, kako je rekla Gojkovićeva, Vučić bio protiv toga.
"Potpuno je legitimno da sindikati >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << protestuju protiv ovog zakona, sve dok je očuvan javni red i mir", poručila je ona.

 
SNS je danas odlučila da 3. avgusta pokaže rezultat rada Vlade i uporedi ga s ekspozeom premijera Aleksandra Vučića, podnetim krajem aprila, na početku mandata.
"Doneli smo odluku da SNS 3. avgusta održi manifestaciju na kojoj će pokazati sve rezultate Vlade, jer je 4. avgusta 100 dana od kako je Vlada formirana", rekla je članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Maja Gojković koja je i i predsednica Skupštine Srbije.
 "SNS kao cilj ima održanje mira i stabilnosti države. Posmatrali smo ukupnu situaciju u regionu i raspoloženje.., i utvrdili da je to prioritet", kazala je Gojković novinarima nakon sednice Presedništva SNS.
 Maja Gojković je kazala da do rekonstrukcije Vlade Vojvodine može da dodje pod uslovom da Demokratska stranka (DS)ne bude deo takve Vlade.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.