Džordan i Kukoč ponovo pobeđuju VIDEO

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordan i Kukoč ponovo pobeđuju VIDEO

Majkl Džordan i Toni Kukoč i pod stare dane potvrđuju da su neverovatan tandem.

Denis Šefik otvorio frizerski salon

Baloteliju razlupali kola

Novaku žao zbog koncerta Tap 011

Sise u suknji: Šta je tu neobično? FOTO

Nekada je pomenuti dvojac žario i palio po košarkaškim dvoranama, a protivnike dovodio do ludila, a sada u sportskoj penziji nastavili su da delju rivale u golfu.

Džordan i Kukoč >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pobedili su na jubilarnom, desetom "Majkl Džordan Selebriti Invejšasional" humanitarnom turniru u Las Vegasu, na kojem jedan od najboljih košarkaša svih vremena okuplja poznate osobe iz svih društvenih sfera.

Za pobedu Džordan i Kukoč su dobili po 20.000 dolara koje će uplatiti u humanitarne svrhe, a drugo mesto zauzeli su hokejaška legenda Vejn Grecki i američki fudbaler Dru Bris, dok su na trećoj poziciji završili hokejaš Mario Lemiju i zvezda bejzbola Majk Piaca.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.