Danijel Kormije odlazi u penziju!

Izvor: B92, 17.Avg.2020, 20:24

Danijel Kormije odlazi u penziju!

Čuveni američki MMA borac Danijel Kormije objavio je da odlazi u penziju.

Danijel Kormije je svojevremeno bio vlasnik pojasa u teškoj i polu teškoj kategoriji, a o njegovoj filmskoj životnoj priči smo već pisali.

Popularni "DC" je u subotu poražen od Stipa Miočića u njihovoj trećoj borbi UFC teške kategorije, pa je četrdesetjednogodišnji borac objavio da odlazi u penziju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Hvala vam svima na podršci i ljubavi koju ste mi pružili. Nisam ovo očekivao, ali šta je tu je. Stipe, svaka čast, sjajno veče, bila mi je čast i zadovoljstvo da sa tobom delim oktagon tokom prethodnih 50 minuta. Čoveče, dali smo im sjajan šou. Mom timu: Volim vas do smrti, za mene ste se mnogo žrtvovali. Nadam se da ste ponosni na mene. Salini i deci: Hvala vam, vi ste moja motivacija. Navijačima: Mnogo vas volim! Vi ste me gurali da budem ovoliko dobar. Dejna, voleo sam svaki minut proveden u UFC–u. Hvala ti što si mi pružio šansu. Bila je ovo paklena vožnja, zar ne?", napisao je Danijel Kormije.

Dvostruki UFC šampion, olimpijski rvač i čovek koji je odbio školarinu LSU za američki fudbal da bi se bavio rvanjem. O njegovim borbama sa Džonom Džonsom i Aleksanderom Gustafsonom će se dugo, dugo pričati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.