Čilić: Prvo vrhunac, onda penzija

Izvor: B92, 03.Nov.2020, 18:29

Čilić: Prvo vrhunac, onda penzija

Hrvatski teniser Marin Čilić govorio je o potencijalnom završetku karijere.

Čilić je bio autsajder u meču prvog kola pariskog Mastersa protiv Feliksa Ože-Aljasima, ali je savladao mladog Kanađanina posle tri odigrana seta – 6:0, 3:6, 6:3.

On se plasirao u treće kolo pošto mu je protivnik diskvalifikovan, a u obraćanju posle prve runde je najavio kada će završiti karijeru.

"Osećam da još nisam na vrhuncu. Vrhunac bi bio da se na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osećam najbolje psihički i fizički, da budem najbolji tehnički i da igram najbolji tenis. Želim da dostignem taj vrhunac i da osetiti to. Za to sam radio, a kada dođem do toga onda se mogu opustiti i otići u penziju", jasan je Čilić.

Najvažnije je da se oseća dobro.

"Osećam se dobro na terenu i van njega. To mi daje više stabilnosti dok igram. Kad izgubim i završim turnir, srećan sam što idem kući".
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.