ČINI SE DA JE KRAJ: Nikola Kalinić više nema klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 19:31

ČINI SE DA JE KRAJ: Nikola Kalinić više nema klub

Penzija mu kuca na vrata.

Iskusni napadač Nikola Kalinić više nije igrač Hajduka. Sa poslednjim danom juna istekao mu je ugovor sa splitskim klubom, a iz tog grada nije stigla potvrda o njegovom produženju.

Mnogi nagađaju kako to verovatno znači da će napadač koji je u 36. godini života završiti svoju igračku karijeru. Za sada je slobodan igrač, a Hajduk mu se zahvalio.

Kalinić se u Hajduk vratio iz italijanske Verone u zimskom prelaznom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << roku početkom prošle godine.

Seniorsku karijeru Kalinić je započeo na pozajmicama u Istri i Šibeniku odakle je vraćen u Hajduk. U sezonama 2007/08. i 2008/09. bio je glavni napadač 'bilih' da bi ga zatim engleski Blekburn kupio za sedam miliona eura.

U solidnoj karijeri Kalinić, koji je za Hrvatsku postigao 15 golova u 42 nastupa, igrao je i za Milan, Fiorentinu, Dnjipro, Atletiko, Romu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Juta Lerdam, holandska klizačica
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.