BOKS, Vitalij Kličko: Uskoro u penziju

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Okt.2011, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOKS, Vitalij Kličko: Uskoro u penziju

Ukrajinac Vitalij Kličko izjavio je da ima u planu još jedan do dva meča, pre nego što završi karijeru.
Pri kraju sam karijere – bio je jasan 40–godišnji bokser u izjavi za ukrajinsku televiziju.

Šampion sveta u teškoj kategoriji u WBC verziji je ipak, poručio svojim navijačima da ne brinu jer će na ringu još dugi niz godina biti njegov mlađi brat 35– godišnji Vladimir:
On je pet godina mlađi od mene i on >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << će vas svojim borbama još dugo činiti srećnim.
Ukrajinski bokser je ostvario 43 pobede u 45 mečeva u profesionalnoj karijeri koja je počela 1999. godine i koja uključuje i pobede nad Britancem Lenoksom Luisom.
Vitalij Kličko je prošle godine osnovao političku stranku čija skraćenica glasi „Udar” (Ukrajinska demokratska alijansa za reforme).
On je jedan od najvernijih sledbenika nekadašnje predsednice Vlade Ukrajine Julije Timošenko.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.