PayPal nam omogućio prijem novca, videćemo do kad!

Izvor: Mondo, 13.Apr.2015, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PayPal nam omogućio prijem novca, videćemo do kad!

Trenutno, PayPal omogućava prijem novca i u Srbiji. Zvaničnog obaveštenja o tome još uvek nema, ali servis funkcioniše, što su potvrdili i korisnici.

Foto: MONDO portal (korišćen PayPal Press Images materijal).

PayPal trenutno ponovo omogućio primanje novca u Srbiji, piše Startit.rs. Da li je po sredi nova greška u sistemu PayPala, kao ranije ili je pronađeno rešenje za funkcionisanje ovog sistema plaćanja u Srbiji ostaje nam da vidimo...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
PayPal je tokom 13. aprila ponovo omogućio naplatu putem tog servisa, što bi moglo da znači da korisnici iz Srbije od tad mogu da uživaju u punom kapacitetu. Međutim, kako smo se pre par meseci susreli sa sličnom situacijom i nakon 3 dana saznali da PayPal je greškom proradio u Srbiji, bolje sačekati i zvanično obaveštenje.

U septembru prošle godinePayPal je na svom zvaničnom sajtu uvrstio Srbiju među zemlje u kojima će ovaj servis biti celokupno omogućen od 8. oktobra, ali smo ubrzo uvideli da za to još uvek ne postoje odgovarajući uslovi.

Ponovo stigao #PayPal "Request Money" aka "primanje novca" u Srbiju :) Samo što sad nemamo šta da primimo...

— Branko Djurkovic (@plagosus) April 13, 2015

Na mrežama su korisnici primetili ovu opciju, a Startit.rs ju je testiralo i utvrdio da zaista radi - na linku pogledajte "screenshotove" sa prijemom novca i druge dokaze o transakciji.

Ukoliko se ispostavi da ovo nije greška i da sistem nastavi da funkcioniše, to bi bila veoma dobra vest za domaći preduzetnički ekosistem, jer su se mnogi naši startapi registrovali u drugim zemljama upravo zbog onemogućenosti primanja naplata putem PayPala.

Pratite nas i dalje na Facebooku, Twitteru i instagramu.
Pogledaj vesti o: Paypal Srbija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.