Želite komplet karata za Kup? Može, za 7.000 dinara

Izvor: B92, 16.Feb.2023, 18:30

Želite komplet karata za Kup? Može, za 7.000 dinara

Ispred blagajne dvorane "Čair" u Nišu uredno se kupuju karte za četvrtfinalne utakmice Kupa Radivoja Koraća, ali za polufinale nema karata.

Partizan je u sredu opravdao ulogu favorita protiv Spartaka, baš kao i Mega protiv Vojvodine, dok se u sredu isto očekuje od Crvene zvezde, koja igra protiv Borca, i FMP-a koji se sastaje sa Metalcem.

Baš kao i prvog dana završnice Kupa, moguće je kupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << karte na blagajni za četvrtfinala, ali za polufinale, tačnije za utakmicu između Partizana i verovatno Crvene zvezde – nema.

Tačnije, nema zvaničnim putem, a nezvaničnim... Kako nam je rečeno, tapkaroši prodaju komplet karata – za četvrtfinale, polufinale i finale – za sedam hiljada dinara.

U poređenju, komplet karata za svih sedam utakmica (za tribinu) u slobodnoj prodaji koštao je 4.000 dinara, dok su kompleti za parter bili od 4.500 do 7.000 dinara, sve zavisi od pozicije.

Utakmica između Zvezde i Borca igra se u 18 časova, dok se košarkaši FMP-a i Metalca sastaju u 21 čas.

Kada je reč o polufinalima, Mega i pobednik duel FMP - Metalac igraće u petak u 17 časova, dok je drugo polufinale, u kom igraju Partizan i bolji iz meča Zvezda - Borac, u 21 sat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.