Zdjelar: Novo iskustvo; Stevanović: Pobeda u Hagu vodi dalje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdjelar: Novo iskustvo; Stevanović: Pobeda u Hagu vodi dalje

Fudbaleri Partizana Saša Zdjelar i Filip Stevanović, posle poraza od Mančester Junajteda (3:0) u Ligi Evrope, priznali su da je veliki kvalitet rivala došao do izražaja.

"Ovo je novo iskustvo za sve nas. Znali smo da će biti teško, da je Junajted kvalitetan u napadu. Izašli su sa najjačim timom i to su pokazali. Prvih 20 minuta smo ušli dobro, ali onda smo primili dva gola iz grešaka i bilo je jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << teško da se vratimo", rekao je Zdjelar za klupsku televiziju.

Napadači Junajteda napravili su razliku, podvlači borbeni vezista crno-belih.

"Junajted je bio moćan, držao nas je na našoj polovini i nismo imali priliku da ga ugrozimo. Ove dve utakmice su bile jedine u sezoni bez pritiska, uživali smo i videli smo šta je jedan od najboljih timova na svetu", poručio je on i priznao da su crno-beli previše respektovali rivala.

Naredne dve utakmice, protiv AZ-a i Astane, gde su Partizanu potrebne obe pobede, biće odlučujuće, smatra Zdjelar.

Mladi Filip Stevanović kaže da nije zadovoljan ishodom i rezultatom na Old Trafordu.

"Nismo dobro ušli u meč, Junajted je zasluženo pobedio. Lep je osećaj igrati na Old Trafordu, posebno za mene sa samo 17 godina, ali se sve briše zbog poraza. Sada očekujem pobedu u Holandiji i da na pravi način završimo grupnu fazu", zaključio je on.

Partizan u Hagu protiv AZ-a igra 28. novembra u 5. kolu L grupe Lige Evrope.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.