Žao mi je što ovo nemamo u Zagrebu VIDEO

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 00:22

"Žao mi je što ovo nemamo u Zagrebu" VIDEO

Nekadašnji hrvatski košarkaš Krunoslav Simon drugo veče u nizu je proveo u prvim redovima u "Štark Areni".

Posle meča Partizana i Panatinaikosa, Simon je odlučio da pogleda i duel svog nekadašnjeg tima Efesa koji je doživeo poraz protiv Zvezde.

Kako kaže, u srpskoj prestonici je samo dva dana.

"Pa spojio sam ugodno sa korisnim. Igraju danas moji iz Efesa. Dva dana sa prijateljem, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Žorom. Malo da se podružimo i uživamo u vrhunskim utakmicama i ambijentu", rekao je Simon.

Upitan je da uporedi atmosferu između dva meča koje je gledao.

"To su impresivne dvorane i impresivne brojke. Meni je žao da ovo ne možemo da imamo u Zagrebu. Uvek je u Beogradu uzavrela atmosfera", dodao je Simon.

Šta prognozira srpskim klubovima?

"U oba tima ima i dobrih stvari i problema. Nije lako uigrati u prvih par utakmica sve igrače. Ja ih vidim u borbi za plej-in ih vidim. Pitanje je kako će se sezona odvijati. Ima i puno drugih faktora i povreda i dolazaka i odlazaka", istakao je Simon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.