Zahid igrač kola: Nadam se da ćemo ranije rešavati utakmice

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 11:09

Zahid igrač kola: "Nadam se da ćemo ranije rešavati utakmice"

Fudbaler Partizana Gajas Zahid proglašen je za najboljeg igrača 21. kola Superlige Srbije.

Zahid je u utakmici 21. kola u kojoj je Partizan 17. februara na svom terenu pobedio IMT 5:2, postigao gol i imao dve asistencije, Bojanu Kovačeviću iz kornera i Jung Džun Gohu, navodi se u današnjem saopštenju na sajtu crno-belih.

"Naravno da je ovo važno za svakog igrača, jer je to dokaz da možete svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << angažovanjem na terenu da pomognete timu. Za nas je značajno što smo krenuli dobro u polusezoni. Prva utakmica je bila teška iz mnogo razloga, pobedili smo potom, uz malo stresa na početku i IMT 5:2. Ali, na kraju je važno da smo ostvarili dobar rezultat i nastavili dalje, a tako je sad bilo i u Surdulici. Nimalo laka utakmica, ali važna tri boda", rekao je Zahid.

On je rekao i da mu je drago što su novi igrači postigli golove jer je njihovo samopouzdanje važno, da su se dobro uklopili i da će tek pokazati zbog čega su došli u Partizan.

Zahid je uporedio početak jesenjeg dela polusezone i početak prolećnog dela.

"Bilo je u prošlosti nekih utakmica gde smo se vraćali i posle 0:1 ili 0:2. Nadam se da ove polusezone neće toga biti, već da ćemo ranije sve rešavati. Gledamo samo sledeću utakmicu i želimo da damo najviše našim navijačima. Želimo ih u Humskoj", naveo je Zahid.

Utakmicu 23. kola Superlige Srbije Partizan igra na domaćem terenu, u subotu 2. marta od 18.30 protiv Železničara iz Pančeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.