Zadovoljan zbog pobede, ali još nismo ozbiljan tim

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 20:57

"Zadovoljan zbog pobede, ali još nismo ozbiljan tim"

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da je zadovoljan zbog pobede protiv Bahčešehira, ali je priznao da njegov tim mora da promeni mnogo stvari.

Košarkaši Partizana pobedili su u gostima Bahčešehir sa 82:76 u četvrtom kolu Evrokupa.

"Veoma sam zadovoljan zbog pobede, ali mnogo stvari moramo da promenimo i uradimo u narednom periodu, jer na ovaj način nismo pravi tim, nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ozbiljan tim", rekao je Šćepanović nakon meča.

Šćepanović naglašava da ima prostora za napredak.



"Početak je sezone, ali nisam zadovoljan. Zadovoljan sam samo pobedom. Interesuje me samo tim, a ne pojedinačni učinak igrača. Svaki igrač treba da donese nešto timu, jer samo tim može da pobedi
", rekao je Šćepanović.

Partizan će u sledećem kolu Evrokupa dočekati Burž.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠĆEPANOVIĆ POSLE POBEDE U TURSKOJ: Zadovoljan sam, ali nije to još pravi tim!

Izvor: Kurir, 20.Okt.2020

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da je zadovoljan zbog večerašnje pobede protiv Bahčešehira, ali je istakao da crno-beli u narednom periodu moraju da promene mnogo stvari.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.