Zabija kažnjen zbog napada na sudiju

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Maj.2012, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabija kažnjen zbog napada na sudiju

Mohamed Zabija je već potpisao za Partizan, ali će pre odlaska iz Al Arabija morati da uplati 400 tamošnjih dinara, ili 1.000 evra, u kasu kuvajtskog fudbalskog saveza!
Korpulentni napadač je isključen na utakmici protiv Al Kacije, pošto je prethodno zatresao mrežu, a onda je verbalno napao sudiju i zbog toga mu sledi sankcija.
Zabiju, pre dolaska u Humsku, očekuju još najmanje dve utakmice u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << „bivšem” klubu, poslednja u šampionatu i revanš polufinala Lige šampiona arapskih zemalja, u kome Al Arabi brani prednost iz prvog meča (2:1).
Izvesno je da će se novo pojačanje crno-belih pojaviti na prozivci Vladimira Vermezovića, 11. juna.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zabija kažnjen zbog napada na sudiju

Izvor: Utakmica.rs, 24.Maj.2012

Mohamed Zabija je već potpisao za Partizan, ali će pre odlaska iz &#1040;l &#1040;rabija morati da uplati 400 tamošnjih dinara, ili 1.000 evra, u kasu kuvajtskog fudbalskog saveza! Korpulentni napadač je isključen na utakmici protiv &#1040;l Kacije, pošto je...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.