Za kraj prelaznog roka u Novom Sadu -  Nikola Aksentijević

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za kraj prelaznog roka u Novom Sadu - Nikola Aksentijević

Posle odlaska Nemanje Miletića u Vesterlo...

Ivan Lakićević i od danas - Nikola Aksentijević. Bivši fudbaler Partizana, Vitesea, OFK Beograda i belgijskog Muskrona vratio se u srpski fudbal i potpisao za Vojvodinu. Namera Novosađana je očigledna, posle odlaska Nemanje Miletića u Vesterlo ekipi Nenada Lalatovića bio je potreban još jedan desni bek.

Izbor je pao na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 23-godišnjeg Aksentijevića koji je prošlu sezonu proveo u Belgiji, isprva je bio standardan u timu, ali je prema dostupnim podacima poslednju utakmicu odigrao još u februaru. S obzirom na sve, pretpostavka je da će Lakićević za početak imati prednost u startnih 11. Uostalom, odluka je na Lalatoviću, ali dovođenjem Aksentijevića trebalo bi da je stavljena tačka na prelazni rok na "Karađorđu".

Mada, uvek nešto može da iskrsne...

Za sada, od zvučnijih pojačanja Bogdan Planić, Vladimir Kovačević, Filip Knežević, Nenad Gavrić, Marko Vukasović, Miloš Trifunović... Otišli su Lazar Rosić (Braga), Radovan Pankov (Ural), Danilo Sekulić (Debrecin), Bojan Nastić (Genk), Milan Pavkov (Radnički Niš)...

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Aksentijević u Novom Sadu: Voša dovela bivšeg igrača Partizana i OFK Beograda!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016

Vojvodina se ne šali! Novosadski crveno-beli su u smiraj prelaznog roka doveli bivšeg igrača Partizana Nikolu Aksentijevića...Aksentijević je prošlu sezonu proveo u belgijskom Muskronu, ali nije se previše naigrao u proleće...U Novi Sad je stigao kao zamena za Nikolu Miletića koji je nedavno...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.