ZVANIČNO: Kvinsi Menig predstavljen u novom klubu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 22:23

ZVANIČNO: Kvinsi Menig predstavljen u novom klubu!

Nova stranica karijere...

Doskorašnji fudbaler Partizana Kvinsi Menig i zvanično je napustio Humsku, pošto je danas promovisan kao novo pojačanje turskog Sivaspora.

Nakon što mu je prvi pokušaj tranfera u Tursku propao, pošto se Konja u poslednjem trenutku predomislila i pronašla drugo rešenje, Menig je ipak zavrpio u tamošnjoj Superligi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom Sivaspora.

Partizan će na konto transfera krilnog napadača inkasirati sumu od 300.000 evra, a pripašče mu i 15 odsto od narednog transfera. Može se reći da su crno-beli napravili dobar posao, ako se u obzir uzme činjenica da je Menigu ugovor sa beogradskim timom isticao na leto.

Holanđanin je od polovine jeseni pao u drugi plan kod Igora Duljaja, koji je po bokovima uglavnom koristio Ksandera Severinu, Alda Kalulua, pa čak i Gajasa Zahida čija je prirodna pozicija iza napadača. Dolaskom Jun Džuna Goha stvorila se još veća gužva i manjak prostora za Meniga, koji je stavljen na transfer listu i poslednjeg dana prelaznog roka u Turskoj završio transfer u redove Sivaspora.

A post shared by EMS Yapı Sivasspor (@sivasspor)

Menig je nakon parafa ugovora odradio trening sa novim saigračima, u ekipi koja zauzima 10. mesto u turskoj Superligi.

A post shared by EMS Yapı Sivasspor (@sivasspor)

Menig je u Partizanu stigao u leto 2021. godine i u crno-belom dresu odigrao 108 utakmica. Za to vreme postigao je 22 gola i zabeležio još 22 asistencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.