Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2015, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NJEGA NEMA ZIME: Škuletić doneo trijumf Lokomotivi! (VIDEO)

Zimsko pojačanje moskovske Lokomotive, Petar Škuletić, već počinje da se isplaćuje. Škuletić je u 18. kolu ruske Premijer lige, prvom prolećnom, postigao pobedonosni pogodak za trijumf nad Rostovom – 1:0. 

Jedini gol na meču pao je u 64. minutu. Bivši as Partizana je dobro pratio akciju i pravovremeno šutirao glavom. Tamo gde je stao u crno-belom dresu, nastavlja u novom klubu… Golovi padaju kao na traci.

On je pre nekoliko dana pogodio ključni penal za plasman Lokomotive u polufinale Kupa.
hotsport.rs       

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Prvenac Škuletića za pobedu na debiju, Grof Božović ne može da izgubi sa Lokomotivom

Izvor: Blic, 08.Mar.2015

Petar Škuletić već je počeo da se isplaćuje Lokomotivi, pošto je bio strelac jedinog pogotka za trijumf moskovskog kluba na gostovanju Rostovu (1:0) u 18. kolu ruske Premijer lige...Ekipa koju predvodi Miodrag Grof Božović uspešno je započela drugi deo nacionalnog prvenstva, a odlični stručnjak...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.