Vujošević za SK: Kao da ja njima dugujem... Manipuliše

Izvor: N1 televizija, 24.Mar.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević za SK: Kao da ja njima dugujem... Manipuliše

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana Duško Vujošević iznenađen je najnovijom reakcijom predsednika kluba iz Humske Ostoje Mijailovića.

Prvi čovek crno-belih je u velikom intervjuu za "Sport klub", između ostalog, istakao da mu "ne pada na pamet da razgovara sa Vujoševićem" i da su bivši trener i nekadašnje rukovodstvo "sami sebi ostali dužni."

"Ljudi koji su sada u Partizanu ne ponašaju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se ni najmanje fer kada sam ja u pitanju. Novac koji se meni duguje su lični dohoci, plate, nisu to nikakve premije, niti za rezultate, niti za prodaju igrača, nego osnovne plate na koje imam potpunu moralnu, pravnu i svaku drugu osnovu za potraživanje," kaže Vujošević za "Sport klub" i nastavlja:

"Prvo sam čekao dve godine. Sada su u pitanju dve rate, svaka je trebalo da dođe na naplatu oko 1. septembra 2016. i 2017. i pri kraju druge godine čekanja uputio sam zahtev FIBA, odnosno BAT. Nisam imao nikakvu drugu mogućnost naplate, niti je bilo ko razgovarao sa mnom da pokuša da objasni bilo šta. S obzirom da sam pokazao više nego dovoljno strpljenja, a radi se o sredstvima koje je trebalo da dobijem pre sedam ili osam godina, morao sam da reagujem. Iz klubu su odmah obajavili kao da ih ja sprečavam da naprave tim za ovu sezonu, a od momenta kada sam podneo tužnu oni su doveli pet, šest ili sedam stranaca. Vidite koliko sam ih ja onemogućavao i blokirao. Dok se BAT pokrene, dok se uplate sredstva, donese odluka o zabrani dovođenja igrača - to je mnogo vremena i oni su napravili kompletan tim za ovu sezonu. Oni se ponašaju kao da ja dugujem njima, a ne oni meni."

Vujošević je nekoliko puta ponovio da je mnogo razočaran odnosnom prema njemu, kao i da nikada nije vređao Mijailovića.

"Ja njega nisam vređao, već sam odgovorio na neke njegove istupe u medijima da dugovi Partizana proizilaze iz mog vremena. Navodno, ja sam o svemu odlučivao pa sam samim tim čovek koji je te dugove napravio i sada kao potražujem da mi se oni vrate. On je rekao da će kao da nađe ta sredstva zato što sam ja bolestan. Stvarno nekorektna i neljudska priča. Kad god ga vidim u medijima očekujem da će javnost da obavesti je isplatio te dve rate, a ne da priča o dugovima koji su sedam godina stari. On ih nije napravio, ali je on prihvatajući da bude predsednik Partizana automatski prihvatio sve obaveze koje je klub imao. I kao što je prihvatio sve rezultate i tradiciju kluba, nažalost, prihvatio je i ne male obaveze koje klub ima prema raznim ljudima."

Kompletan intervju pročitajte na sajtu Sport kluba.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vujošević odgovorio Mijailoviću!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2018

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana Duško Vujošević iznenađen je najnovijom reakcijom predsednika kluba iz Humske Ostoje Mijailovića, koji je u intervjuu za "Sport klub" rekao da mu ne pada na pamet da priča sa iskusnim stručnjakom i da su bivši trener i nekadašnje rukovodstvo "sami sebi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.